в корзину

Корзина покупок
 
  Русский Украинский
Показувати: Список / Сітка
Відображати:
Сортування
Гарячий шоколад Stevia 150 г. (банан)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
Гарячий шоколад Stevia 150 г. (ваніль)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
Гарячий шоколад Stevia 150 г. (карамель)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
Гарячий шоколад Stevia 150 г. (кокос)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
Гарячий шоколад Stevia 150 г. (тоффі)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
Набір стевії
220грн.
Податок на обмін: 220грн.
Стевія (Stevia) в банке 150 г.
Как вы думаете, сколько углеводов содержится в вашей сахарнице? Правильно, почти столько, сколько и
90грн.
Податок на обмін: 90грн.
Стевія (Stevia) в стіках (25 шт.)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
Стевія (Stevia) в таблетках, натуральний цукрозамінник (100 шт.)
50грн.
Податок на обмін: 50грн.
Стевія (Stevia) в таблетках, натуральний цукрозамінник (300 шт.)
80грн.
Податок на обмін: 80грн.
Шоколадная паста (Stevia) с арахисом 130 г.
Новинкой этого года стала наша шоколадная паста с арахисом и стевией! Она обладает неподражаемы
50грн.
Податок на обмін: 50грн.
Гарячий шоколад Stevia 150 г. (фундук)
60грн.
Податок на обмін: 60грн.
СТЕВІЯ

Стевія, Stevia rebaudiana bertoni або медова трава - багаторічна рослина, культивується головним чином заради листя. Який отримують з них екстракт в 300 разів солодше цукру, а комплекс вітамінів, мінералів, ефірних масел, тоніків і ін. Поживних речовин обумовлює різноманітні аспекти її застосування.

Як застосовувати і скільки сипати?

В 1 чайній ложці - 5 г цукру. Наш продукт в 10 разів солодше цукру, т. Е. 1 г замінює 2 чайних ложки цукру.
Як виробляють екстракт стевії?

Виробництво екстракту стевії (стевіозіда) включає водне екстрагування з висушеного листя, за яким слідують процеси очищення та кристалізації.
Скільки калорій знаходиться в стевії?

0 калорій.
Які переваги стевії перед цукром?

Очищений цукор фактично позбавлений харчових вигод і являє зайві калорії в харчуванні. У гіршому ж, він втягує в безліч руйнівних хвороб. Стевія набагато приємніше, ніж цукор, має тривалий післясмак і не має жодного з хворих недоліків цукру. Вживати стевію потрібно замість цукру, використовуючи її солодкий смак. Таким чином, ви отримуєте всі переваги стевії замість недоліків цукру. У день звичайна людина з'їдає близько 100 грам цукру (в напоях, кондитерських виробах та ін.). Ця кількість цукру містить близько 400 ккал. Всього ж в день звичайна людина споживає 2-3 тис. Ккал. Таким чином, цукор займає в загальній калорійності близько 15%. Отже, замінивши в своєму раціоні цукор на стевію, Ви отримаєте можливість продовжити життя на 15% або 10 років! Втім, можливо і більше. Адже крім зниження калорійності Ви помітно знизите надлишок «шкідливого» інсуліну в крові. У всьому світі зростає надлишкове споживання легко засвоюваних вуглеводів, що містяться в цукрі і отримали назву «біла смерть». Це веде до розвитку таких захворювань, як гіпертонічна хвороба, атеросклероз, ендокринні захворювання, ожиріння, кандидоз, інсулінозалежний і інсулінонезалежний цукровий діабет. Цукор в Японії пропонують тільки туристам. Японці підсолоджують їжу стевією

Чи буде стевія піднімати рівень цукру в крові?

Ні. Згідно з деякими дослідженнями, вона може трохи знижувати рівень цукру в крові.
Кому можна вживати стевію?

Найбільше достоїнство стевії в тому, що вона підходить абсолютно кожному, незалежно від віку і стану здоров'я.
Як стевія впливає на організм?

Дослідження медиків підтвердили, що регулярне вживання екстракту стевії позитивно впливає як на окремі органи, наприклад, підшлункову залозу, печінку, так і на організм в цілому, особливо на ендокринну систему. Систематичне вживання стевії позитивно впливає на всі види обміну, нормалізує рівень цукру і холестерину в крові, відновлює енергетичний і мінеральний обміни. Стевія має гипогликемическим, гіпотензивну, протимікробну і протівокандідозной, тонізуючу, дезінтоксикаційну дію, позитивно впливає на органи травлення.

Чи шкодить стевія зубах?

Стевія пригнічує розвиток багатьох хвороботворних організмів, тому рекомендується при хворобах порожнини рота: захищає зуби від карієсу, ясна - від пародонтозу, який є частою причиною втрати зубів.

У чому користь стевії?

Стевиозид - ідеальний замінник цукру в дієтичному і медичному харчуванні. Вживання стевії в їжу рекомендується як для профілактики, так і для лікування захворювань, які є «бичем» цивілізації, таких як атеросклероз, ожиріння, цукровий діабет. І допоможе тим, хто страждає на астму або не може собі дозволити нічого солодкого через алергію. Стевія не має ніяких побічних ефектів і не містить жодної калорії, і, при цьому, усуває алергічні діатези у дітей. Про проблеми з алергією «на солодке» можна забути! До складу стевії входить багато корисних для організму речовин антіоксоданти-флавоноїди (рутин, кварцетин і ін.), Мінеральні речовини (калій, кальцій, фосфор, магній, кремній, цинк, мідь, селен, хром), вітаміни С, А, Е, і групи В.

Проходив в Китаї в 1990 році IX Всесвітній симпозіум з проблем цукрового діабету і довголіття підтвердив, що стевія - одне з найбільш цінних рослин, які сприяють підвищенню рівня біоенергетичних можливостей людини, що дозволяє вести активний спосіб життя до глибокої старості. Стевія балансує роботу всіх систем організму: стабілізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину в крові, нормалізує обмін речовин, стимулює роботу органів травлення.

Які країни застосовують стевію?

Зараз стевія широко використовується не тільки у себе на батьківщині - в країнах Південної Америки, - але і в Японії, яка до 1990 року вживала до 90% її світового виробництва, а також в таких країнах, як США, Канада, Німеччина, Великобританія, Китай , Південна Корея та інших. З кожним роком стевію все більше вживають в Росії і в Україні.